deurbeldesign.nl

Retourbeleid


Vanaf februari 2001 is de wet "Kopen op afstand" van toepassing. Deze wet beschermt de positie van consumenten bij het kopen via internet. Volgens deze wet is er sprake van een koop op afstand, wanneer de consument en de verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

De volgende regels uit deze wet zijn belangrijk voor consumenten:

Het retourneren van een product
De consument moet, voordat er een overeenkomst op afstand wordt afgesloten, beschikken over voldoende, duidelijke en begrijpelijke informatie. Het commerciele oogmerk van de verkoper moet duidelijk naar voren komen.
 

Er is een zogenaamde afkoelingsperiode van 7 werkdagen na aflevering van een product. De consument mag het product zonder reden binnen deze periode retourneren. De portokosten zijn voor rekening van de consument. Aanvullende voorwaarden verbonden aan het retourneren. Uitsluitend nemen wij goederen retour na overleg per e-mail of telefonisch overleg zonder aanmelding vooraf zullen wij retour gezonden goederen niet accepteren.
 

Als het product binnen de afkoelingsperiode is teruggestuurd, is de verkoper verplicht het door de consument betaalde bedrag binnen 30 dagen terug te betalen. Wij betalen het bedrag van de aankoop zsm terug, de betaalde verzendkosten retourneren wij niet.
 

Let op: in een aantal gevallen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Het gaat hier bijvoorbeeld om het kopen van onroerende goederen en producten die op bestelling zijn gemaakt. Verder geldt het recht niet voor goederen die snel kunnen bederven of verouderen, zoals tijdschriften en kranten. Tot slot geldt het herroepingsrecht niet voor goederen waarbij de verpakking duidelijk is geopend, zoals cd-roms, dvd's en cd's.
 

De aflevering van een product.
Bestelde producten moeten uiterlijk 30 dagen na de bestelling bij de consument afgeleverd worden. Wanneer dit niet gebeurt, heeft de consument het recht om de koop onmiddellijk ongedaan te maken. Deze regel gaat niet op wanneer bij de partijen een afwijkende leveringstermijn hebben afgesproken
 

De consument moet een schriftelijke bevestiging ontvangen van de bestelling die deze heeft gedaan, uiterlijk bij aflevering.
 

Het ongevraagd goederen leveren aan consumenten met een betalingsverzoek is verboden. In het geval van een ongevraagde levering van een product hoeft de consument geen tegenprestatie te leveren. Een consument stemt niet in met de levering, wanneer deze niet reageert.

Goederen gekocht door bedrijven vallen niet onder deze voorwaarden en wij zullen geen gekochte goederen die voldoen aan het gevraagde retour nemen.

RVS deurbel Home

 

 Toppers

art. 908

RVS deurbel

185 x 75 x 45 mm

69,- EURO

art. 305304

Huisnummer 5

H 30cm Dikte 3mm

bussen + stiften

42,- EURO

art. 907

RVS deurbel doorsnede 96x12mm

vanaf 55,- EURO